Tirsdagsprell

Oppstart 25.08.2020 - UTEN MIDDAG.

Fra 1. september slås kor og småbarnssang sammen. Vi møtes på menighetssenteret kl. 17-18. Vi synger, lager ting og hører fortelling nede i rommet i kjelleren. Det blir Kristin som har samlingene. Vi kommer til å ha PÅMELDING fremover, pga smittevern. Meld dere på SENEST KL. 10: SAMME DAG. Hvis det plutselig melder seg på mange, har vi samlingen opp i den store salen. På grunn av oppblomstring av korona har vi besluttet å avlyse middagen på ubestemt tid.

Tirsdager møtes store og små i Sandnes menighet til sang, lek, drøs og middag.

Tirsdager fra 25. august - 15.12. 2020 har vi Tirsdagsprell på menighetssenteret. Vi er som regel 50 store og små innom menighetssenteret hver tirsdag. 30-50 spiser middag sammen hver gang.

Vi har fri den 6.10 i denne perioden

Dørene åpnes kl. 16.45 for dem som ønsker å leke litt. 17.00 starter småbarnssang for 0-3 åringene og MiniGospel for 4-6 åringene (1. klasse). BarneGospel fra 2. klasse øver sammen med MiniGospel dette semesteret. For de som ikke er med på en aktivitet har vi lekeområde, bordtennis, biljard mm.

Klokken 17.45 spiser de som ønsker middag sammen. Alle aldersgrupper er velkommen til middag.

Middagspåmelding til Kristin per sms (mob. 46782851) før kl. 10 på tirsdagen.

Pris: 30 kr/pers. Maks 100 per familie.

Hvis du kan tenke deg å lage mat, så kontakt Kjersti (kk276@kirken.no).