Språkverksted


HAR ÅPNET IGJEN. Møtested hvor du kan trene på å snakke norsk

 

CORONA NEWS: Språkverkstedet har åpnet og fortsetter hver torsdag fra kl. 17-19. Det er samtale og øving i å snakke norsk. Vi sitter ca 4-6 deltakere på hvert bord. For tiden serveres det ikke kaffe/te.

Maks 50 personer hver gang, og det er registrering på lister av alle som kommer. Listene makuleres etter 10 dager. Dersom du har vært på Språkverkstedet og kjenner at du blir slapp, får hoste eller feber i løpet av de nærmeste dagene, må du ta kontakt med Diakon Gunnlaug Hidle Sigmundsen, mobilnr: 90699668.

Det er ikke strikkekafè lenger.

Språkverkstedet er møtestedet hvor flyktningene kan komme å trene seg på å snakke norsk. De fleste går på norskkurs på Læringssenteret og de går i ulike klasser alt etter hvor langt de er kommet i språkopplæringen. Vi bruker Alia-spillet og Fuelbox for nye medborgere. Vi bruker også entilensamtale dersom det er mulighet for det. Det vil si at det er mange nok norske til å gjennomføre det. Noen får også leksehjelp.

De fleste kommer fra Syria, men også fra Iran, Afganistan, Eritrea, Somalia. Iblandt  kommer det noen fra Polen, Filippinene, Kina og USA.

Det er spennende å bli kjent med våre nye medborgere.

Tid: Torsdager kl. 17-19

Sted: Eidsvollgata 44 

 

 

Tilbake