Tweensklubben 10:14

10:14 er Sandnes menighet sin ungdomsklubb åpen for alle 5.-8. klassinger.

10:14 er Sandnes menighet sin ungdomsklubb åpen for alle 5. - 8. klassinger. Vi har samlinger i amfiet på Smeaheia skole annenhver fredag kveld i skoleåret fra kl. 18.00 – 20.30. Siste samling før og første samling etter sommerferien er vi ute. I tillegg har vi turer: En høsttur til Horve med én overnatting (Avlyst i 2020 pga korona) og en vintertur til Sirdal med to overnattinger. Det er alltid med minst fem voksne, der de fleste er foreldre til skolebarn på Smeaheia.Dette gjør vi en vanlig kveld: Har først ulike aktiviteter i gymsal, matlaging, forming, bordtennis, foto, dans, m.m. Vi hører en bibelhistorie og lærer å slå opp i nytestamentet. Så har vi kafé og salg av mat, brus, godteri. Quiz, film og lotteri.

Har du flere spørsmål, så send gjerne en e-post til smeaheia10.14@gmail.com

eller ta kontakt med Tom Ryen (tlf. 93426123).