Tweensklubben 10:14

10:14 er Sandnes menighet sin ungdomsklubb åpen for alle 5.-8. klassinger.

10:14 er Sandnes menighet sin ungdomsklubb åpen for alle 5. - 8. klassinger. Vi har samlinger i amfiet på Smeaheia skole annenhver fredag kveld i skoleåret fra kl. 18.00 – 20.30. Siste samling før og første samling etter sommerferien er vi ute. I tillegg har vi turer: En høsttur til Horve med én overnatting og en vintertur til Sirdal med to overnattinger. Det er alltid med minst fem voksne, der de fleste er foreldre til skolebarn på Smeaheia.Dette gjør vi en vanlig kveld: Har først ulike aktiviteter i gymsal, matlaging, forming, bordtennis, foto, dans, m.m. Vi hører en bibelhistorie og lærer å slå opp i nytestamentet. Så har vi kafé og salg av mat, brus, godteri. Quiz, film og lotteri.

Vårens datoer:

10. januar : Inne på Smeaheia skole

24. januar: Inne på Smeaheia skole

7. februar: Inne på Smeaheia skole

14. februar: Inne på Smeaheia skole

6. mars: Inne på Smeaheia skole

13.-15. mars: Skitur til Omlid i Sirdal (eget skriv blir sendt ut til de foresatte)

27. mars: Inne på Smeaheia skole

17. april: Inne på Smeaheia skole

8. mai: Inne på Smeaheia skole

5. juni: Vi er ute. Oppmøte ved skolen kl. 18.00

Har du flere spørsmål, så send gjerne en e-post til smeaheia10.14@gmail.com

eller ta kontakt med Tom Ryen (tlf. 93426123).