Spor 2: Småbarnssang

Det året barna fyller 2 får de invitasjon i posten til å delta på småbarnssang hver tirsdag kl. 17.00 i forbindelse med Tirsdagssprell. Alle barn mellom 1-3 år er hjertelig velkommen.

Hver tirsdag kl. 17.00 fra 8. januar 2019 - 2. april 2019 møtes 1-3 åringer med mødre, fedre eller andre på menighetssenteret til småbarnssang. (Fri i vinterferien uke 9)

Dørene åpnes klokken 16.45 til lek i menighetssalen. Vi har lekekjøkken, rutsjebane, klosser og mye mer.

Klokken 17 samles vi i kjelleren. Vi synger sanger om Gud, dyr, kroppen og årstiden/høytiden. Vi bruker kroppen og koser oss med blandt annet fallskjerm og såpebobler.

Klokken 17.45 spiser de som ønsker middag sammen. Her er hele familien invitert. Ingen påmelding.

To-åringene får invitasjon i posten som en del av trosopplæringen vår "Gode Spor".