Spor 0 Babysang via facebook i koronaens tid

Babysang på facebook

Dette vårsemesteret blir babysang via menighetens facebookside. Finn gjerne frem følgende før samlingen:

• underlag til å legge baby på
  • Noe å stable tårn med (f.eks. plastkopper fra IKEA)
  • Fint, tynt sjal eller teppe. (til å lage bølger med over barnet)
  • Perkusjonsinstrumenter hvis dere har (rasleegg, liten tromme...eller annet å lage musikk med (to skjeer, to pinner, bruk fantasien)

Babysang formidler en skatt av sanger, rim og regler. Målet for babysang er å gi gode opplevelser for babyer og foresatte, samt motivere til trosopplæring i hjemmet.

Babysang er fylt av glede, sang og latter. En mor hadde følgende tilbakemelding: "Min datter og jeg går fra hver samling smilende og nynnende og med en gledeligforventning til neste gang:)"

Tilbudet er for babyer (3-12 mndr) med foresatte.

Tid: Mandager kl. 10.30 og 12 (gjelder vårsemesteret)

H va: Vinter, vår og høstkurs med 8 samlinger a ca. 45 minutter. Hvor: Vi har stor glede av å ha babysang i selve kirkerommet. Det er et lyst, vennlig rom med god akustikk. I disse koronatider vil vi direktesende via facebook.

Kommende kurs:

Vår: 20.4. 27.4, 4.5, 11.5, 18.5, 25.5, 3.6 (onsdag), 8.6

Påmelding til Kristin Henriksen, kh849@kirken.no, eller mobil 46782851...Eller bare møt opp på facebook ;).