20. desember: En vakker julenatt

Velkommen til "En vakker julenatt" i Sandnes kirke. En  vakker formidling av julens budskap i ord og toner. Kl. 17.30 og 20.

2020 har vært ett år med prøvelse for de fleste og derfor er det enda viktigere å samles for de gode stundene.

Upbeat Management inviterer for tredje gang til konsert og histoirie fortelling med Christina Bergli og Sonja Lie. Nytt av året er to nye artister som gjør at årets femling vil by på en del overraskelser.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/780934395973795

ID: Fri aldersgrense.
2 konserter 20 desember.
17:30 https://tikkio.com/tickets/19886-en-vakker-julenatt-christina-bergli-sonja-lie
20:00 https://tikkio.com/tickets/19887-en-vakker-julenatt-christina-bergli-sonja-lie
Billettpris 350,- ingen avgift.
NB! Svært begrenset antall billetter.

Artistinfo:

Christina Bergli:
Hun besitter en av Rogalands beste stemmer der har hun gjort seg bemerket i gospelmiljøet i Stavanger som solist i både Stavanger gospel choir og Stavanger gospel company gjennom flere år. Christina har en allsidig stemme, men er helt klart på hjemmebane når hun får synge Soul, Gospel & Jazz. For tiden er Christina i gang med en rekke nye og spennende prosjekter.

Sonja Lie
Sonja har jobbet i en årrekke innen scenekunst med bl.a musikk, dans, teater og fortelling. Hun har utdannelse innen musikk , dans og teater fra utdannings -institusjoner både i Stavanger og Oslo.
Sonja har hatt en rekke oppdrag innen fortelling og teater. Både innen kirke og i andre sammenhenger. Hun har hatt flere større regioppdrag – bl.a da Stavanger var kulturby i 2008. Samme år fikk Sonja Gjesdal kommune sin kulturpris for regi/koreografi på flere oppsetninger. Hun har satt opp ulike forestillinger.
I 2015 var hun produsent for forestillingen Kvinner i Bibelen som bl.a ble støttet av Kulturrådet og FFUK.

Bjarte Mo:
Fiolinist i ypperste klasse fra Stavanger med hovedsaklig bakgrunn som klassisk fiolinist, men spiller innen de fleste sjangre når han får muligheten. Bjarte spiller til vanlig i Stavanger Symfoni Orkester og er en travel musiker frilands. Superlativene er ikke til å ta feil av..
Rainlores World of Music: "is of the highest standard and superb virtuosity".
Audioreview.nl: "..timing, touch, and empathy are at exceptionally high level".

Tore Bols:
Pianist fra Stavanger og er virkelig i sitt rette element med sin daglige bakgrunn som pianist i Hillevåg Kirke. En mye brukt akkopagnør og sammarbeider ofte med andre musikere. Klassisk , rytmisk musikk og jazz ligger hjertet nært og Tore er et godt brukt navn for NRK.

Magnhild Mo:
En allsidig musiker som spiller på mange strenger – og tangenter- bokstavelig talt. Men det er cello som er "hennes" instrument. Magnhild har sin utdannelse fra musikkinstitusjoner i Stavanger, Malmø, Stockholm og Basel. Hun har arbeidet I Stavanger Symfoniorkester i mange år, vært Distriktsmusiker i Sunnhordland, Musikk og dramalærer v. Solborg folkehøyskole. For tiden har hun sitt daglige virke som Kantor i Bekkefaret menighet i tillegg til freelancespillingen. Magnhild er også en mye brukt studiomusiker, kammermusiker, lovsangsmusiker, dirigent og foredragsholder. Magnhild turnérer bl.a. sammen med musikeren/presten Ola Ohm med bl.a. programmet ”Håp” og hun er medlem av gruppene ” Te i Sahara” og Lovsangsgruppen Misjra. Disse har også gitt ut CD-er.

Grunnet Covid-19 følger vi nasjonale og lokale føringer. Blir det endringer vil vi opplyse om dette.

Følgende regler gjelder per i dag:
- Hold minst 1 meter avstand under hele event til andre som ikke er under samme hustand/nære relasjoner.
- Du vil få seteplass for deg/din gruppe med ankomst, hold en meter i kø til andre gjester utenom din kohort.
- Vi fører navneliste på alle deltagere grunnet nødvendighet ved en eventuell smittesporing.
- Er du syk, eller har symptomer? Hold deg hjemme. Dette gjelder også for de som er i karantene eller isolasjon.

Billetter som ikke brukes, refunderes ikke. Skal du selge din billett til andre, må dette opplyses om i god tid. Grunnet navneliste. Vi behandler senest slike saker 12:00 selve konsert dagen.
Som de foregående år blir dette en julekonsert av de sjeldne med en nerve som varer langt inn på nyåret. Velkommen!